Automatische paraplu’s online bedrukken bij Zintuig.nl

Een paraplu moet vooral heel makkelijk zijn en handig in het gebruik. Ook in de paraplumarkt wordt er veel geïnnoveerd en vooral ingespeeld op de wensen en irritaties van de gebruiker. Hierdoor is natuurlijk ook de automatische paraplu op de markt gebracht. Tegenwoordig kunt u dan ook de automatische paraplu bedrukken, want wanneer iets nieuw op de markt wordt geleverd kan deze waarschijnlijk ook meteen bedrukt worden. Dit geld niet alleen voor de paraplu’s maar voor alle artikelen, bijvoorbeeld de dopper.


Automatische paraplu’s goedkoop bedrukken

Zintuig is een groothandel in relatiegeschenken en dat betekent dat u een automatische paraplu vanaf een minimale afname kunt laten bedrukken. Op deze manier is het voor u mogelijk om zowel de automatische paraplu te bedrukken met uw logo in grote als in kleine oplages. Let op! Hoe groter of oplage hoe goedkoper de prijs per stuk voor een bedrukte automatische paraplu. Speel dus vooral eens met het aantal paraplu’s die u wilt bedrukken, u zult zien dat er grote verschillen ontstaan in de prijs per stuk bij grotere oplages. 
 

Bedruk uw automatische paraplu met een logo

Als advies geeft Zintuig om de automatische paraplu’s te bedrukken met uw logo en niet met een tekst. Een tekst is natuurlijk wel mogelijk maar niet bij alle paraplu’s is er genoeg ruimte om er een tekst op te bedrukken. Een logo ziet er op een paraplu ook altijd heel strak uit en daar is een paraplu ook goed voor gemaakt. Denk dus altijd goed na over wat u op de automatische paraplu laat bedrukken.
 

De bekende paraplus bedrukken op het doek met uw logo?

Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!
04-07-2018 door