Zo maakt een bedrukte zonnebril uw volgende evenement een memorabele dag!

Stel je eens voor: Jij hebt een evenement geplant en je wilt dat dit een bijzondere en memorabele dag wordt. De uitdaging is vervolgens om met iets leuks en origineels te komen, alles wat je echter bedenkt is oud nieuws en allang een keer gedaan. 

Graag willen wij u dan een voorstel doen. Dit voorstel kan uw volgende evenement niet alleen memorabel maken, maar ook uniek en onvergetelijk. Natuurlijk gaat het om bedrukte zonnebrillen. 
Een uitleg om het duidelijk te maken.

Een leuk cadeau voor een kinderverjaardag

Een voorbeeld hoe bedrukte zonnebrillen een leuk verjaardagscadeau voor kinderen kunnen zijn, wordt hieronder uitgelegd. bedrukte zonnebrillen
Het is Kees zijn 8ste  verjaardag. Zijn ouders nemen hem en een dozijn van zijn vrienden naar een leuk restaurant, dat bekend staat om het organiseren van prachtige kinderpartijtjes. Bij aankomst krijgen de kinderen allemaal een bedrukt zonnebril overhandigd. Op de bril staat een leuke bericht bedrukt dat Kees een fijne 8ste verjaardag wenst.
Het team van het restaurant is zeer verheugd. De ouders maakten het super-gemakkelijk voor hen om te weten wie er bij Kees zijn verjaardagsfeestje hoort. Kees zijn ouders zijn nog gelukkiger, wetende dat iedereen een aandenken heeft aan de dag dat Kees 8 werd. Wanneer deze kinderen veel ouder zijn, bedrukte zonnebrilwie weet ... als de ouders hun bedrukte zonnebrillen bij Europromos hebben gekocht, zullen ze van zeer hoge kwaliteit zijn, zodat diezelfde kinderen hun zonnebril ook kunnen dragen op de 21ste verjaardag van Kees. En wie weet zelfs op de bruiloft van Kees en zijn aanstaande vrouw. Een herinnering voor het leven dus!
 
Ook, wanneer u de zonnebril bij ons laat bedrukken, zullen alle zonnebrillen zijn voorzien van UV400 bescherming. Sommige van onze zonnebrillen zijn zelfs van categorie 3 glazen conform de europese norm: EN1836. Deze zonnebrillen zijn: 
 

Een gepersonaliseerde zonnebril, het unieke gift voor elk evenement.

Natuurlijk, het bovenstaande scenario is slechts een voorbeeld. Bedrukte zonnebrillen bieden een ideale oplossing voor talloze evenementen en gelegenheden. Of het nu gaat om het afstuderen, een bruiloft of een jubileum feest, we hebben het allemaal voor u. U kunt er zelfs voor kiezen om een zonnebril goedkoop te laten bedrukken voor uw festival merchandise.
 
Onze hoge kwaliteit zonnebrillen komen in een enorme waaier van stijlen en kleuren, alles tegen zeer concurrerende prijzen. Omdat we ervoor willen zorgen dat uw aangepaste gedrukte zonnebril er geweldig uit ziet, zal onze ontwerpstudio u helpen met uw ontwerp, met een gratis drukproef altijd gegarandeerd. Plus, bieden wij de snelste levertijd in onze markt.
 
Voor meer informatie, bel ons nu op 035 695 6000 of hier contact met ons op. We zijn erg blij om eventuele vragen te beantwoorden.
 
24-03-2016 door