Bedruk de Dopper met de nieuwste bedrukkingstechniek

De Dopper is een waterflesje dat bijna niet meer uit het straatbeeld is weg te denken. Zit maar eens in de trein of wandel door de stad en wacht totdat iemand zijn waterflesje te voorschijn haalt. Grote kans dat diegene een Dopper uit zijn tas pakt. De Dopper is de ideale uitvinding voor diegene die regelmatig water mee heeft onderweg, en milieubewust is. Je hoeft het flesje namelijk niet na één of een aantal keren gebruikt te hebben weg te gooien, maar je wast het gemakkelijk af en gebruikt hem opnieuw en opnieuw. En ook niet heel onbelangrijk, een Dopper ziet er natuurlijk vele malen luxer, mooier en stijlvoller uit dan een plastic waterflesje uit de supermarkt. 

Gele dopper bedrukken

Dopper bedrukken

Hierboven las u al over de populariteit van de stijlvolle Dopper. Het voordeel van een Dopper is dat het lange tijd gebruikt kan worden. Enige tijd is het al mogelijk om de flesjes te laten bedrukken. Voornamelijk bedrijven maken hier gebruik van, ze delen ze bijvoorbeeld gratis uit aan klanten en maken op die manier gemakkelijk reclame. Echter was het bedrukken op een Dopper voorheen altijd vrij beperkt. Zo werd een logo vaak horizontaal of verticaal afgedrukt met de zeefdruk techniek. Het bedrijf Dopper is gaan onderzoeken of er andere technieken zijn om hun flesjes nog mooier en beter te laten bedrukken. En die bedrukkingstechniek hebben ze nu gevonden, namelijk met de digitale print. Dit houdt in dat op de waterfles veel meer kan worden afgedrukt dan alleen een logo. Er kan met full colour rondom het flesjes worden bedrukt, denk hierbij ook aan afbeeldingen die er op verwerkt kunnen worden. Zo wordt uw flesje nog mooier om naar te kijken en trekt het nog meer ogen naar zich toe. Laat hier uw Doppers goedkoop bedrukken.
 
Doppers bedrukken
 
 
De nieuwste generatie Doppers is de Dopper Steel, zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een stalen waterfles. Dit geeft de fles een luxe en strakke uitstraling. De fles is met zijn 800 ml inhoud ook groter dan zijn voorganger, die beschikt over een inhoud van 500 ml. De Dopper Steel is erg gewild, waardoor er zelfs wachttijden voor zijn. Wilt u dus extra opvallen met uw reclameboodschap op de Dopper, kies dan voor de nieuwste Dopper Steel zodat uw logo nog meer uitblinkt.
Dopper steel bedrukken
 
30-03-2018 door