Een virusscanner voor de MAC

Een virusscanner voor de MAC

 

Er zijn heel veel virusscanners op de markt, echter zijn de meeste gericht op Windows. Daarom zijn de meeste scanners beter geschikt voor Window en niet voor MAC. De markt voor Mac is gewoon weg kleiner dan van Window. Niet alle virusscanners zijn geschikt voor de Mac. Eigenlijk zijn allen de beste virusscanners geschikt voor de Mac. Belangrijkste is dat een virusscanners voor de Mac moet voldoen aan de eisen voor een besturingssystemen.

 

Top 4 belangrijkste criteria

Op welke zaken moet je letten wil je een virusscanners aanschaffen voor je Mac. Er zijn natuurlijk meerdere zaken waarop je moet letten. Maar de rest zijn meestal overeenkomende specificaties van alle virusscanners

  1. De beveiliging en bescherming mogelijkheden
  2. Hoeveel functies heeft de scanner.
  3. Hoe zit het met reparatie
  4. Is het software systeem gebruiksvriendelijk

De beveiliging Een goede virusscanners doet meer dan alleen het scannen en waarschuwen. Het zorgt ook voor beveiliging en bescherming tegen allerlei virussen en malware. Ook wanneer je op een bepaalde verdachte website, app of pop-up komt kan een goede virusscanners je waarschuwen tegen zowel malware als phishing. Een geschikte virusscanners voor de Max volledig zijn. Het gebruikersgemak Ook voor de mensen die niet kunnen omgaan met de computer moet zo een virusscanners makkelijk te gebruiken zijn. Zelf de meest technische mensen kunnen problemen hebben met een bepaald programma. De functies De virusscanner moet nieuwe virussen kunnen herkennen middels een gedragsanalyse scan.   Reparatie De virusscanner moet na het verwijderen van virussen de bestanden kunnen klaarmaken voor verder gebruik.

04-07-2017