Floating pennen en bedrukte pennen bij Zintuig

Zintuig is gespecialiseerd op het gebied van relatiegeschenken. Wij bieden meer dan 40.000 verschillende soorten relatiegeschenken. Ondanks dit grote aanbod bewaken wij altijd de wensen van de klant. Zo blijven we continue zoeken naar vernieuwingen omtrent bedrukte pennen. Hiervan is de floating pen een mooi voorbeeld. Waarom? Bekijk de afbeeldingen oordeel zelf!

floating pen bedrukken

Ontwerp uw floating pen met uw eigen logo!

Bedrukte pennen zijn een prachtige manier om te communiceren. De floating pen laat zich uitstekend bedrukken met uw logo of tekst. Naast een full colour bedrukkingsmogelijkheid in de huls zijn alle modellen uitgerust met een floater: een bewegend onderdeel dat van links naar rechts en weer terug beweegt. Als u nog geen bedrijfslogo heeft, is het geen probleem. Wij ontwerpen een logo voor u! Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u een perfect relatiegeschenk krijgt.
 

Interesse? 

Heeft u interesse gekregen in het bedrukken en ontwerpen van deze floating pen? Bekijk de pen dan op onze website en bestel direct! Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen: 

 
01-08-2016 door