Handwaaier bedrukken voor uw bruiloft of vrijgezellenfeest?!

Het bruiloftsseizoen is voor ons een belangrijk en erg leuk seizoen het is de tijd van het jaar wanneer de meeste bruiloften en vrijgezellenfeestjes van het jaar plaats vinden. Ben je een van de gelukkige? Als dat het geval is kunt u na dat u belangrijke dingen zoals Thema en kleuren heeft gekozen. De enorme hoeveelheid opties voor een bruiloft dus om te helpen, willen we laten zien hoe veelzijdig een waaier kan zijn voor een bruiloft, bruiloftsprogramma of menu, terwijl je gasten ook cool blijven. Twijfelt u? bekijk dan de voordelen van de bedrukte waaier.

Waaiers bedrukken
Handwaaiers kunnen volledig worden aangepast aan het gekozen thema en kleurenschema. Dus of je nu een weddingplanner bent of het gelukkige paar, denk er aan om waaiers in je festiviteiten op te nemen. Wij hebben een groot assortiment in waaiers en we kunnen aangepaste vormen, namen, op onze Spaanse waaier bedrukken u kunt ook kiezen voor fullcolor of als u meer dan een afdruk in een kleur of meerdere zijden nodig heeft kan dit vaak. Wij raden aan om hiervoor naar de helpchat te gaan of even te bellen. 
Spaanse waaier bedrukken
Hoewel we een grote verscheidenheid aan handwaaies hebben om uit te kiezen, kunnen we aangepaste vormen maken. We hebben ook handwaaiers die variëren van afdrukken met één kleur tot digitale afdrukken in full colour. Als u meer dan één afdruk in één kleur of meerdere zijden nodig heeft, raden we u aan om online een prijsopgave aan te vragen of een verkoopagent te bellen om over uw afdrukbehoeften te praten.Wilt u graag een keuze maken uit de beste waaiers? Bekijk dan de top 5 beste waaiers voor 2018!
Gefeliciteerd en fijne planning toegewenst! 
Handwaaier bedrukken
 
15-03-2018 door