Mokken bedrukken

Wij Nederlanders houden van onze koffie en thee, dus waarom niet iets geven dat elke dag zal worden gebruikt  en een prominente plaats in de keukenkast of bureau inneemt? Wij kunnen gepersonaliseerde mok leveren voor elk denkbare gelegenheid, van gepersonaliseerde mokken voor een verjaardag tot mokken met het Paas thema en bijvoorbeeld  gepersonaliseerde mokken voor vaderdag! Veel van onze mokken kunnen gepersonaliseerd worden met uw eigen logo, hetzij door een tekst, het toevoegen van de naam van de gelukkige ontvanger of door het uploaden van een logo of foto op een van onze mok van de sublimatie range. Het belangrijkste is dat het volledig uniek is- het kan niet veel beter dan dat zijn!

Wanneer u niet heel creatief wilt zijn maar toch veel verbazing wil wekken bij uw ontvanger dan is misschien de wondermok wat voor u. Hierbij levert u het gewenst artwork aan en dit wordt op de mok aangebracht, door een speciale coating op de mok is uw afbeelding niet zichtbaar, echter wanneer u warme vloeistof in de mok giet verkleurt de coating en wordt uw bedrukking zichtbaar! Deze techniek geeft echt een “wauw effect”! 
 
Of u nu een foto mok wilt creëren of dat u één van onze kant en klare bedrukte mokken personaliseert, u zult voor elk wat wil vinden. Van vernieuwende en grappige mokken, tot mokken voor hem en voor haar we hebben het allemaal! Het is eenvoudig en makkelijk te gepersonaliseerde mokken online te bestellen, u kiest uw gewenste mok + aantal, u upload uw logo  en uw wensen en dan gaan we aan de slag voor u!
 
Om meer te weten te komen over onze mokken of ander promotioneel materiaal dan helpen we u graag verder, ons customer service team zit klaar om u te helpen op: 035-6956000. Of kijk gerust op onze site door hier te klikken.
22-03-2016 door