Binnenkort een open dag? Een bedrukte tas is het ideale geschenk!

 Een open dag is altijd heel hectisch en chaotisch voor een school. Er komen zoveel potentiële leerlingen langs en het is dan ook heel lastig om al deze leerlingen te laten kiezen voor jou school. Een veel voorkomende vraag is dan ook: “hoe zorg ik dat al onze bezoekers van de open dag onze school zal blijven herinneren?”. Een lastige vraag maar een niet heel lastig antwoordt. Soms zit de oplossing namelijk in een klein hoekje en is deze heel makkelijk. U kunt namelijk een rugzak laten bedrukken met uw logo van de school. Als je deze meegeeft aan de bezoekers nemen ze uw geschenk zeker aan en wordt deze ook heel positief opgevat. Het fijne van een bedrukte rugzak is ook dat je deze niet alleen voor uw open dag hoeft te gebruiken, bij elke marketingactiviteit kunt u een tas laten bedrukken. 

 

Welke rugzak kan ik laten bedrukken? 

Een rugzak kent vele voordelen maar er is één nadeel. De meeste rugzakken zijn vrij prijzig en al helemaal als die met uw logo bedrukt moet worden. Er is echter één rugzak die ook nog goedkoop te bedrukken is. Het gaat hier om de Premium rugzak. Dit is de rugzak zoals u die kent met de koortjes en de fijne stof. De premium rugzak is heel makkelijk te bedrukken en kan daardoor ook goedkoop worden bedrukt. Omdat de premium tas goedkoop, makkelijk en snel te bedrukken is zullen wij hem nog even wat beter uitlichten.
Tassen bedrukken

Specificaties premium rugzak

Allereerst zullen wij u wat specificaties geven van de premium rugzak: 
 • Afmetingen artikel: 44 x 33 cm
 • Kleuren: wit, helder groen, plum, licht grijs, koningsblauw, navy, rood, oranje, geel, zwart, groen, appelgroen, paars, cerise
 • Minimale afname: 150 stuks
 • Artikelnr: 01-11938500
 • Opdrukmethodes: Zeefdruk B, Transfer, Sublimation
 • Opdrukruimte bij meeste voorkomende druktechniek: 320 x 230 mm
 • Levertijd onbedrukt: 1-3 werkdagen 
 • Levertijd bedrukt: 5-7 werkdagen

 bedrukte rugzak

De juiste service. Goede kwaliteit. Laagste prijs. Snelst geleverd. Gegarandeerd.

bedrukte tassen

Uw eigen premium rugzakken bedrukken

Zoals u al heeft kunnen zien in de specificaties kan de Premium rugzak op drie verschillende manieren worden bedrukken. Elke  druktechniek heeft haar eigen kenmerken en ook haar eigen opdrukruimtes. Dit komt door de machine die wordt gebruikt die maar een maximale opdrukruimte heeft.  De 3 verschillende druktechnieken zijn: 
 
Zeefdruk op de rugzak
Zeefdruk is de meest gebruikte en ook de goedkoopste druktechniek voor op de tas. Bij de zeefdruktechniek wordt er door middel van een zeef inkt op de rugzak gedrukt. Deze inkt trekt dan in de tas en wordt later verhit zodat deze op de tas blijft zitten. Doordat er gebruik wordt gemaakt van inkt bij de zeefdruk techniek is het niet mogelijk om overloop in uw logo te drukken op uw tas met zeefdruk. Wanneer uw logo teksten heeft die overlopen raden wij u aan om transferdruk te kiezen. Hieronder ziet u het opdrukformaat op de tas als u kiest voor zeefdruk.
 • Opdrukruimte met zeefdruk: 320 x 230 mm

Rode rugzakken bedrukken

Transferdruk op de rugzak
Zoals eerder vermeld is de transferdruktechniek de opdruktechniek die vaak wordt gebruikt als er veel overloop in uw logo zit. Net als de zeefdruktechniek kan de transferdruktechniek tot en met 4 kleuren bedrukken. Als u een heel gedetailleerde tekst of logo heeft dan bedrukken wij uw rugzak altijd met de transferdruktechniek. Met transferdruk wordt namelijk uw logo eerst geprint, daarna uit het papier gesneden om vervolgens op de rugzak te drukken. De transfermachine is kleiner waardoor de opdrukruimte op de tas ook iets kleiner is dan de zeefdruktechniek.
 • Opdrukruimte met transferdruk: 280x230 mm

Witte rugzak bedrukken

Sublimatiedruk op de rugzak
Wilt u een super scherp logo met vele verschillende kleurencombinaties of gewoon een foto bedrukken op de tas? Ook dat kan op de Premium rugzak bedrukt worden. Als u een foto op de rugzak wilt laten bedrukken kan dit echter allen met de druktechniek sublimatiedruk. Deze full colour opdruk kan ook alleen op een witte achtergrond. Op deze manier komen er ook geen kleurverschillen en is het net of u uw foto op fotopapier laat drukken met een foto printer. Alleen in plaats van fotopapier wordt er gebruik gemaakt van een witte tas. 

 • Opdrukruimte met sublimatiedruk: 200x190 mm
 Rugzak bedrukken

Meer weten over de druktechnieken op de rugzak? 

Wilt u meer weten over het bedrukken op een rugzak of wilt u gewoon weten welke druktechnieken er nog meer zijn? Kijk dan eens naar onze pagina die informatie geeft over de druktechnieken op artikelen. Wilt u advies op maat? Neem dan contact met ons op via de volgende kanalen: 
 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: +31(0)35-6956000
 • Chat op onze website
26-01-2017 door