Reisartikelen bedrukken bij Zintuig.nl

Ik ga op reis en ik neem mee… reisartikelen! Reisartikelen zijn altijd handig. Of u nu op vakantie gaat, naar uw werk of een dagje uit naar het strand. Een nekkussen of een goede reistas zijn ontzettend handige hulpmiddelen om uw reis te vergemakkelijken en het levert u ook een hoop plezier. Daarom is het geven van een bedrukt reisartikel als relatiegeschenk zo nuttig. De ontvanger heeft er werkelijk ook wat aan. Het relatiegeschenk belandt niet in de kast met ‘nutteloze’ geschenken, maar zal veelvuldig gebruikt worden. Met een mooi ontworpen reisartikel bedrukt met het logo van uw bedrijf zal uw relatiepartner zich gevleid voelen. De eerstvolgende vakantie of dagje uit gaat uw presentje zonder twijfel mee. 

Bagagelabel bedrukken
De voordelen van reisartikelen bedrukken
Het bedrukken van reisartikelen is een ontzettend handig marketingtool. Een bedrukt reisartikel maakt de ontvanger dolgelukkig en verbetert de relatie. Bijkomend voordeel is de gratis exposure die u verkrijgt met een bedrukte reistas of bedrukte strandmat. Uw zakenpartner gaat op reis en neemt het bedrukte reisartikel mee. Niet alleen wordt u gezien in Nederland, maar ook over de grenzen heen wordt uw logo gezien en ervaren. Indien u internationale bekendheid wilt genereren, dan is dit bij uitstek een gouden kans. 
De ontvanger raakt aan de praat met andere toeristen of andere mensen die een dagje uit zijn in Nederland. Wellicht blijft uw logo op het reisartikel niet onbesproken. Het kan zomaar leiden tot nieuwe klanten. Nieuwe klanten betekent meer inkomen. Het bedrukken van reisartikelen fungeert allesbehalve als kostenpost. Het is juist een terugbetalende investering. Dubbel voordeel dus! 
Slaapmasker bedrukken
 
Kiezen van het bedrukken van reisartikelen
Zintuig biedt u een breed aanbod aan reisartikelen. U heeft niet alleen een brede keus uit verschillende soorten reistassen elk in andere kleuren en andere maten. U heeft ook keus uit andere reisproducten zoals een metalen cijferslot om uw relatiepartner te beschermen tegen diefstal, een muntentasje, een paspoorthoes, een toilettas of een picknickkleed. Na uw keus uit diversiteit aan relatiegeschenken, kunt u het reisartikel bedrukken met uw logo of een leuke foto met uw collega’s. 
Bagagelabel
 
Bestsellers
Wilt u uw collega’s belonen of de relatie met een klant verbeteren, kies dan een van de bestsellers van Zintuig. De bestsellerd vallen in goede smaak bij velen ontvangers. Kies voor het bedrukken van de Strandtas Bagster, een vrolijke kleurige strandtas, verkrijgbaar in de drie kleuren: oranje, rood of blauw. Ook kunt u uw klant verrassen met een bedrukte Rivera Picknickkleed. Een prachtige picknickkleed met een waterafstotende onderkant. Op het strand zal niemands oog dit mooie kleed ontgaan. Een ander fantastisch te bedrukken relatiegeschenk is het metalencijferslot. U verzekert uw klant op een diefstalveilige vakantie. 
 
Reisartikelen bestellen? Dat doet u bij Zintuig. 
Bagagelabel laten bedrukken
11-05-2018 door