Roestvrijstalen drinkflessen bedrukt met eigen logo als relatiegeschenk?!

Een drinkfles bedrukken in uw eigen kleuren met logo, of een drinkfles die helemaal bij u past, hoe stijlvol zou u dat vinden? U valt op met de bidon die u zelf samen heeft gesteld. Maar waarom zou u bidons laten bedrukken als relatiegeschenk? 

 

Roestvrijstalen bidons zijn ideale drinkflessen voor onderweg, werk, school, sportschool & outdoor activiteiten, maar ze zijn ook geschikt voor promotiedoeleinden. Maar wat we niet moeten vergeten is dat er ook genoeg gedronken moet worden, vooral in de zomer. Vandaar dat bidons handig zijn, en goed van pas komen. De GreenDutch drinkflessen zijn, leuk, handig, stijlvol, milieuvriendelijk, superlicht en modieus. Vervang nu uw plastic fles door een roestvrijstalen drinkfles van GreenDutch. GreenDutch roestvrijstalen drinkflessen zijn ook bij ons te bedrukken en bovendien erg leuk om cadeau te geven.

Wij bieden een grote selectie van veel verschillende modellen, het maakt niet uit of je plastic wil of gaat voor metaal.  Dit geld ook voor onze Doppers, nieuwsgierig? Bekijk dan de doppers die u kunt bedrukken als duurzame boodschap!

 

 
GreenDutch drinkflessen

 

Bidonman, uw roestvrijstalen drinkfles goedkoop laten bedrukken

Om van een bidon een goed en leuk promotioneel product te maken, krijgt u van ons de mogelijkheid om uw bidon te bedrukken met uw eigen logo. Afhankelijk van het materiaal van de door u gekozen bidon, kunnen wij samen met u bespreken welke opdrukmethode het beste is. Bidons van metaal zijn gemakkelijk te graveren of bedrukken, en laten zo een stijlvolle uiterlijk achter. Ze hebben ook een grote advertentieruimte en kunnen geheel gepersonaliseerd worden naar uw wens.

 

GreenDutch drinkflessen bedrukken

 

De Green Dutch rvs drinkfles met opdruk

De fles is verder een drinkfles die licht van gewicht (slechts 100 gram), en gemakkelijk op te bergen is. Het materiaal is volledig recyclebaar, en de drinkfles is duurzaam. Daarnaast is deze unieke fles gemaakt onder een strenge regelgeving, niet door kinderarbeid. Dat maakt de fles nog aantrekkelijker voor u om te kopen! Ook is het volledig non-toxic, en leverbaar in 7 diverse kleuren. Dankzij de karabijnhaak op de bidon, kunt u het altijd vastmaken. Zo zijn uw handen vrij bij het klimmen bijvoorbeeld. 

 

Specificaties GreenDutch roestvrijstalen drinkfles

 • Kleuren: wit, aquablauw, donkergroen, geel, koper, lime, mat zwart, metallic blauw, metallic rood, oranje, paars, roze, zilver/RVS.
 • Levertijd onbedrukt: 1 - 3 werkdagen
 • Levertijd bedrukt: ca. 2 weken na goedkeuring van de drukproef
 • Minimale afname: 50 stuks
 • Afmetingen artikel:  22cm x 6,5cm, 
 • Inhoud: 600 ml
 • Opdrukmethode: tamponprint, gravering, zeefdruk
 • Opdrukruimte: NTB

Blauwe RVS drinkfles met opdruk

Voor het bedrukken van uw drinkfles met eigen logo of tekst, bent u hier op het juiste adres. Onze drukkers zijn professioneel en uw offerteaanvraag word eerst goed voor u uitgewerkt voordat onze specialisten aan de opdruk beginnen. 

 

Voor de Greendutch drinkfles kunt u kiezen uit 3 opdrukmethodes: 

 

 • Rondzeefdruk: maximaal 1 kleur, geheel rondom in een formaat van 190x35 mm;
 • Tampondruk: maximaal 2 kleuren in een formaat van 18x35 mm, staand of liggend;
 • Lasergraveren: kleurloos, de laser graveert en haalt de RVS kleur boven, maximaal formaat 5cm2.

GreenDutch drinkfles met opdruk

Als u geen verstand heeft over onze opdrukmethodes, kunt u contact met ons opnemen, wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u snel beslissen? Bekijk dan onze top 5 bidons om te bedrukken in 2018!

 

Neem contact op met Zintuig via:

 • Mail: sales@zintuig.nl
 • Tel: 035-6956000

 

22-03-2018 door