Stormparaplus goedkoop bedrukken bij Zintuig.nl

Een stormparaplu wordt steeds vaker gebruikt als relatiegeschenk en ook in Nederland is de stormparaplu steeds meer nodig. Een aerodynamische paraplu kan hierbij gebruikt worden maar test van Kassa wijzen dat een aerodynamische paraplu niet altijd even goed werkt. Vaak is de aerodynamische paraplu niet groot genoeg om alle regen tegen te houden. Hij werkt wellicht wel beter tegen de wind maar hij houdt lang niet alle regen tegen, ook zijn de SENZ en Impliva stormparaplu’s vrij duur. Om deze reden zijn de goedkope stormparaplus op de markt gebracht die u kunt vinden op deze productpagina. 

Stormparaplu bedrukken

Goede kwaliteit bedrukte stormparaplus

Goedkoop is nog lang niet altijd duurkoop. Een bewijs hiervoor is de Falcone stormparaplu . In oktober 2016 testte Kassa namelijk een zestal verschillende stormparaplu’s waar onder andere de SENZ en Impliva stormparaplu’s werden getest maar ook de Falcone stormparaplu. Uit het onderzoek bleek dat de Falcone stormparaplu als beter werd beschouwd dan bijvoorbeeld de SENZ stormparaplu. Terwijl de SENZ paraplu per stuk bedrukt ongeveer 10 euro duurder is dan de voorgaande goedkope stormparaplu. U kunt dus zeker goedkope stormparaplu’s bedrukken van een goede kwaliteit. 
 

Het online bedrukken van stormparaplus 

Een stormparaplu van goede kwaliteit is natuurlijk geheel objectief en per persoon verschilt de mening. Feit is echter wel dat u bij Zintuig heel gemakkelijk alle stormparaplu’s kunt vergelijken op prijs, bedrukkingstechnieken en kwaliteit. Door gebruik te maken van onze vergelijkingstool kunt u de bedrukte stormparaplu’s vergelijken op de prijs en bedrukkingstechnieken. Wanneer u een sample aanvraag kunt u de stormparaplu vergelijken op kwaliteit. Op deze manier kunt u de voor u beste keuze maken voor de stormparaplu’s
Stormparaplu laten bedrukken
 
Type - stormparaplus bedrukken op het doek met uw logo?
Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. ! Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.
 
11-07-2018 door