Het bedrukken van de Varadero slippers

 Zomergeschenken binnen het bedrijf Zintuig zijn divers, fris en goedkoop. Er zijn echter vele relatiegeschenken voor de zomer waar u uit kunt kiezen. Wij snappen dat u door de bomen het bos niet meer kunt zien en daarom lichtten wij elke dag een relatiegeschenk voor de zomer uit. Waar we gister bedrukte bidons presenteerden en maandag barbecue geschenken is vandaag de Varadero slipper aan de beurt. 

 

De bedrukte Varadero slippers

De Varadero slippers zijn polyester teenslippers met een transparant bandje van PVC.bedrukte slippers De kleur van het transparante bandje is altijd hetzelfde als die van de slipper. Het bedrukken van deze teenslippers verloopt altijd via dezelfde procedure. Wanneer u een bestelling plaatst voor het bedrukken van deze slippers ontvangt u altijd een drukproef waarbij u kunt zien hoe de opdruk op de slippers eruit ziet. Deze drukproef keurt u goed of af waarna wij, na goedkeuring, aan de slag gaan met het bedrukken van uw slippers. Ongeveer 10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef zullen de bedrukte slippers bij u binnenkomen. Mocht u liever de slippers onbedrukt laten geld er zelfs een levertijd van 4 werkdagen.

De bedrukking op de Varadero slippers 

De Varadero slipper kan niet volledig op de zool bedrukt worden. Uw bedrukking op de Varadero slippers zal op het transparante bandje van de slipper komen. Hierbij raden wij u aan om de kleur bedrukking niet hetzelfde te doen als de kleur van de slipper, wanneer u dit doet zal u namelijk niks meer zien van de bedrukking. De bedrukkingstechniek die bij de Varadero slipper wordt toegepast is de methode: tampondruk en zeefdruk. U kunt de Varadero slippers in de volgende kleuren bedrukken: 
  • Kleuren: zwart, wit, geel, oranje, rood, blauw.
bedrukte slippers

Interesse?

Heeft u interesse in het bedrukken van deze slippers? Neem dan contact op met onze salesafdeling. Wij helpen u dan graag verder. U kunt met ons via  de volgende kanalen contact opnemen: 
Chat: Zopimchat op zintuig.nl
Mail: sales@zintuig.nl
Tel: +31(0)35-6956000
11-05-2016 door