Waaiers bedrukken voor uw festival merchandise

 Met de komst van de lente beginnen las van de lentekriebels ook de festivalkriebels te komen. In de maanden april en mei zijn er al vele outdoor festivals geplant. Deze festivals zijn zeer winstgevende evenementen en er kan altijd veel geld verdient worden aan een festival. Los van de verkoop van eten en drinken kunt u ook altijd veel winst vergaren uit de festival merchandise. Het bedrukken van relatiegeschenken voor uw festival merchandise is meestal zeer goedkoop en levert daarbij veel geld op.  Een ideaal promotieartikel voor bij uw festival is natuurlijk de bedrukte waaier. 


Waaier bedrukken op het doek

Als u kiest voor het promoten van uw evenement dan adviseren wij u op de waaier te bedrukken op de houder. Dit is een goedkoop alternatief en is ideaal voor promotie. Als uwaaiers bedrukken echter de bedrukte waaiers wilt verkopen bij uw festival merchandise adviseren wij u op de Spaanse waaier te laten bedrukken. Er hangen vele voordelen aan het bedrukken van de Spaanse waaier. 
Allereerst wordt de Spaanse waaier bedrukt op het doek. Dit is voor uw festival merchandise ideaal. U kunt op de Spaanse waaier dan uw logo van het festival bedrukken of een tekst plaatsen die goed blijft hangen. Dit zorgt ervoor dat veel mensen uw bedrukte waaiers aanschaffen bij uw merchandise.
Ten tweede maakt u ,door middel van het bedrukken van de waaier op het doek, van uw bedrukte waaiersbedrukte waaier een unieke waaier. Doordat u een geheel eigen gepersonaliseerde waaier heeft zal nergens dezelfde waaiers aan te schaffen zijn. Hierdoor kunt u uw gepersonaliseerde waaier met een vrij hoge prijs verkopen. Dit zorgt dus weer voor een hogere omzet. 
Als laatste verloopt de procedure van het bedrukken van een Spaanse waaier vrij snel en is kwaliteit gegarandeerd. De Spaanse waaier worden geproduceerd en bedrukt in Spanje waar er veel ervaring is het bedrukken van deze waaiers. Meer informatie over de levering en het bedrukken van de Spaanse waaier vindt u hier

De waaiers die u kunt laten bedrukken

Er zijn vele waaiers die u op het doek kunt laten bedrukken. Deze Spaanse waaiers hebben allemaal hun eigen kenmerk. Zo kunt u een waaier bedrukken met een sierlijke handgreep of met een grote handgreep. U heeft ook keuze om een Spaanse waaier te bedrukken met een houten of een plastic handgreep. Onze echte bestseller is echter de normale Spaanse waaier. 

De Spaanse waaier bedrukken

Onze normale Spaanse waaier heeft een plastic handgreep die u in vele verschillende kleuren kunt bestellen. Het bedrukking op de Spaanse waaier is full colour. U kunt dus kiezen uit alle kleuren van de regenboog bij het bedrukken van uw Spaanse waaier. Deze Spaanse waaier is het te bedrukken vanaf €0.90. Dit maakt bij verkoop bij uw festival een winst van minimaal €9 per waaier. Als festival merchandise is een bedrukte Spaanse waaier dus ideaal.
waaiers bedrukkenwaaiers bedrukken
 
04-04-2016 door